Een sprookje wordt werkelijkheid

maandag 20 maart 2023

Iedereen kent Assepoester, maar waar kwam dat glazen muiltje uit het verhaal toch vandaan? En was het wel van glas?

Op zaterdag 24 en zondag 25 juni wordt tijdens de familiemusical ‘En ze leefden nog lang…’ eindelijk uit de doeken gedaan hoe het er lang geleden precies aan toe ging. Dan zal ook blijken dat ook na de feestelijke bruiloft van Assepoester de rol van de stiefmoeder en haar vijf dochters nog helemaal niet was uitgespeeld. En die prins die zo aardig leek, viel ook een beetje van zijn witte paard.

‘En ze leefden nog lang…’ belooft een heerlijke hilarische musicalavond te worden met zang, dans en theater. Speciaal voor deze gelegenheid wordt een groot tijdelijk openluchttheater opgebouwd op het Waalwijkse Raadhuisplein met zitplaatsen voor 500 bezoekers per voorstelling. Bij slecht weer verhuist de musical naar Theater De Leest.

De musical ‘En ze leefden nog lang…’ maakt deel uit van het Halve Zolen Festival dat op 25 juni voor de eerste keer plaatsvindt in het centrum van Waalwijk. De musical is speciaal geschreven voor het festival en is een eigen unieke productie van de MusicalClass van Kunstencentrum Waalwijk.

Een echte Waalwijkse musical die u niet mag missen, of u nu wel of niet van sprookjes houdt.

2304 Musicalklas KCW

Regie: Belinda van Doorn
Script: Michelle van Daalhoff
Muziek: Kris van Son, Tessa Hendrikx
Choreografie: Annique Janissen

230322 enzeleefdennoglang

Partners

Sluiten