Festival live op radio en tv

donderdag 8 juni 2023

Langstraat Media is aanwezig op het Halve Zolen Festival om ook mensen thuis mee te laten genieten.

Op 6 juni werd de samenwerkingsovereenkomst tussen Langstraat Media en de Stichting Halve Zolen Festival met een handdruk bekrachtigd. Dat gebeurde door bestuursvoorzitter René Peters (l.) van Langstraat Media en de secretaris van het stichtingsbestuur Kees van Loon.

Door deze samenwerking is het festival op tv en radio live te volgen. Langstraat Media maakt tijdens het Halve Zolen Festival haar uitzendingen vanaf een plek vlakbij Winterdijk 30b. Bezoekers kunnen op die manier ook van dichtbij kennismaken wat er allemaal voor nodig is om een uitzending te maken.

Langstraat Media is de streekomroep voor de regio Langstraat en tevens lokale omroep voor de gemeenten Waalwijk, Loon op Zand en Dongen. De uitzendingen op radio en tv focussen op de aandacht voor actualiteiten, evenementen, sport, cultuur en politiek in de regio Langstraat.
Met vijf professionele krachten en ruim 50 vrijwilligers wordt er verslag gedaan van wat er leeft in de regio. Langstraat Nieuws vormt de overkoepelende redactie die alle kanalen voorziet van al het nieuws uit de regio gemaakt dóór en vóór mensen in de Langstraat.

Partners

Sluiten