Halve Zolen Festival 2020 in Drunen

donderdag 13 juni 2019

Op zondag 21 juni 2020 vormen De Voorste Venne en het aansluitende Breeveldpark de hoofdlocaties voor het Halve Zolen Festival in Drunen.

Het festival onderscheidt zich van andere culturele festivals door in het programma de focus te leggen op het thema ‘Schoen & Leer’, waarin de natuur, transport & bewegen evenals de ondernemende inslag van de inwoners tot uiting komt. Net als in beide voorgaande jaren wordt getracht professionals en amateurs met elkaar te verbinden om samen een rijke diversiteit aan programmaonderdelen te realiseren. “Dat moet de kracht van dit festival worden en dat gaat ook lukken”, beaamt hoofd productie Fred van der Velden. “In 2017 en 2018 heeft dat al geleid tot verrassende ontmoetingen met een gezellige mix van muziek, dans, zang, cultuurhistorie, theater en beeldende kunst op een aantal locaties in Waspik.”

Voor de editie 2020 hebben meer dan 25 professionele partijen hun voorstellen voor unieke en op maat gemaakte voorstellingen ingediend. Daarnaast hebben de scholen voor voortgezet onderwijs in de Langstraat, ’t Pieck en de basisscholen in Drunen en Heusden hun medewerking toegezegd.

Partners

Sluiten