Het Project met Ms B

zondag 12 juni 2022

Het Project is een wisselcollectie van artiesten die in allerlei genres bij sympathieke initiatieven optreden.

Op het Halve Zolen Festival treden op: de fantastische Ms B, ondersteund door Gerrit, gitarist, componist, arrangeur en oprecht amateur.

Ms B is een zangeres die oorspronkelijk uit de jazzwereld komt, maar van alle markten thuis is. Vocaal begaafd met een uitstekend gevoel voor timing en een niet te onderschatten instinct voor meervoudige harmonieën is zij de topact in Het Project. Achter de naam Ms B gaat Babiche Vughts schuil, een zangeres die groot talent combineert met een even grote bescheidenheid. Onder alle omstandigheden iemand die je moet hebben horen zingen.

2206 Gerrit v.d. Velden

Ms B wordt begeleid door Gerrit van der Wende, geen onbekende in het Langstraat-circuit waar hij bij verschillende gelegenheden optredens verzorgd heeft. Kenmerkend voor hem is dat zijn fantasie vaak met hem op de loop gaat en dat de covers altijd wel iets onverwachts hebben.

Zo zal het festival o.a. opgeluisterd worden door een reggae versie van “I'm a Believer” van de Monkeys. Twee eigen composities zullen ook de revue passeren, een in het Engels en een in het Frans. Van die laatste "Pensements" is de maker nog wel het meest verrast dat die per se in het Frans moest.

Partners

Sluiten