Inlopen

zondag 22 januari 2023

Nieuwe schoenen moet je eerst inlopen, dan zitten ze straks echt lekker. Dat doen we ook in de aanloop naar het festival.

De komende maanden worden op de Winterdijk30b en in het centrum van Waalwijk maandelijks een of meerdere inloop-activiteiten met muziek, dans, theater en exposities.

Vanaf januari wordt één keer in de maand in Winterdijk30b een open podium georganiseerd. Het podium wordt beschikbaar gesteld aan muzikale talenten uit de regio (singer-songwriters / klassiek / dichters etc.). Muzikanten die dat willen, kunnen meedingen naar een optreden op het Halve Zolen Festival op het akoestisch podium of komen in het voorprogramma van de Waalwijkse zomerweken.
Wil je hieraan meedoen? Neem dan contact op met Alfred v.d. Pas.

Eind mei/begin juni beginnen ook de Stadsparksessies, optredens op vrijdag- en zaterdagavond in de kiosk aan de Hooisteeg. Daarnaast zijn er exposities van beeldende kunst in het Gemeentehuis, Rabobank, Huis van Waalwijk, Hooisteeg-ateliers, Schoenenkwartier, buiten op de Winterdijk en in het Stadspark.

Voorafgaand aan het Halve Zolen Festival op 25 juni zorgt De Leest op vrijdagavond voor een avondvullend programma op het speciale podium op het festivalterrein. Op zaterdagavond doen dat leerlingen van het Kunstencentrum Waalwijk met twee voorstellingen.

Wil je een bijdrage leveren aan het Halve Zolen Festival? Gebruik dan het contactformulier op deze website.

Partners

Sluiten