La Corbeille op HZF

donderdag 9 juni 2022

Dit leukste gemengde overdagkoor uit Vlijmen komt optreden.

Met gekke, kekke schoenen, een bijzondere presentatie en een voor deze gelegenheid geschreven lied: zo gaat overdagkoor La Corbeille zijn optreden versieren. Zingen geeft al veel plezier, houd je ‘for ever young’, dus hoe leuk is het dan om mee te doen aan dit festival. Dit alles gaat plaatsvinden onder directie van Annemieke Kamphuis, zangpedagoog en dirigent van het koor en met Leon Schenkels, hun vaste begeleider aan de piano.

Een goede sfeer en gezelligheid vindt La Corbeille belangrijk, maar ook dat er gedegen en met inzet wordt gerepeteerd. Het repertoire is veelzijdig. Het gaat van klassieke liederen naar bewerkingen van musicals, popmuziek en liederen uit andere landen.

La Corbeille is in 2011 opgericht en heeft ongeveer 50 leden. Het streven is om een paar keer per jaar op te treden. En dat gebeurt, niet alleen met eigen concerten, maar ook met andere koren of orkesten zoals optredens met een koor uit Heel en met het orkest Toermalijn uit Vught.

La Corbeille repeteert elke donderdag van 13.30-15.30 uur. De locatie is Ontmoetingscentrum ‘de Hop’, Pastoor van Akenstraat 30 in Vlijmen.

Meer weten over Annemieke Kamphuis en La Corbeille? Kijk op www.binnenbrabant.nl

Partners

Sluiten