Programma Halve Zolen Festival groeit

vrijdag 6 maart 2020

Op 21 juni voeren muziek, dans, theater en cultuur de boventoon in de Voorste Venne en het Breeveldpark.

Meer dan 35 verschillende producties worden momenteel uitgewerkt rondom het thema Schoen & leer. Daar zijn niet alleen kunstenaars mee bezig, maar ook leerlingen van diverse scholen en ook een aantal bedrijven gaat zorgen voor een invulling.

Het culturele erfgoed van De Langstraat komt onder meer tot uiting in een aantal Lips sculpturen; het tot leven wekken van vijf typerende schoenen van Anton Pieck en een toneelstuk gebaseerd op hoogtepunten uit ons schoen- en leerverleden. In de Voorste Venne zullen onder andere twee grote theaterproducties te zien zijn, waarvan er een gebaseerd is op de Gelaarsde Poes.

2003 Anton Pieck

Voor de oude entree van de Voorste Venne geven schoen- en leerondernemers van De Langstraat acte de presence en loopt een ‘spoorlijn’ naar het Breeveldpark. Oude glorie van het Land van Ooit komt tot leven met een waardig ontvangstcomité.
In het Breeveldpark vind je een heel diverse invulling met kunst, cultuur, mode/design, dans, toneel, muziek, natuur, eten, drinken en nog veel meer! Door de aaneengesloten programmering is er voortdurend overal wat te doen.

Kom het meemaken!

Partners

Sluiten