Werk van Hetty Hoefakker

zaterdag 11 juni 2022

Een speciale expositie Leerbewerking van een 89-jarige.

Hetty Hoefakker gaf vanaf 1984 lessen leerbewerking, bij het toenmalige creativiteitscentrum in Drunen. Dit werd later de Aleph genoemd en is tegenwoordig Het Pieck.

Ze heeft ongeveer 15 jaar heel veel kennis over, ontwerpen en werken met leer doorgegeven aan veel enthousiaste cursisten. Jaarlijks werden er samen met de cursisten van Marianne Verhulst prachtige modeshows georganiseerd. Hetty was haar tijd vooruit, wist waar ze het over had en in diverse tijdschriften kwamen in die tijd dan ook artikelen van haar voor.

2206 Hetty Hoefnagel

Heel lang en heel gedreven was Hetty Hoefakker ook bestuurslid van het voormalige Nederlands Leder en Schoenmuseum in Waalwijk.
Architectuur, kunstreizen, theater kijken en beleven, theatercursussen geven. Allemaal zaken die aangeven hoe breed haar belangstelling was en nog steeds is. En ja ... Tot haar 87e danste ze nog bij Het Pieck! Alles doet ze met passie, kleurrijk en positief, vrolijk en met aandacht voor iedereen.

Ze is nu 89 jaar en we willen haar met deze expositie in het zonnetje zetten. De expositie is nu al te zien in de gangen van de Voorste Venne / Het Pieck.

Partners

Sluiten