Algemene informatie

Het festival speelt zich af in het centrum van Waalwijk. Op het Raadhuisplein en in de Stadstuin is van alles te doen. Vergeet niet het Schoenenkwartier - gratis toegang vandaag - en het Huis van Waalwijk te bezoeken. Of wandel de Stationstraat in waar ook nog diverse podia staan opgesteld. Volg in feite de 'CatWolk' - de rode loper en andere aanduidingen - en je komt als vanzelf langs alle optredens & performances.

Uiteraard kun je gebruik maken van openbare toiletten, zijn er voldoende eet- en drinkgelegenheden en is er EHBO aanwezig. De belangrijkste informatie is bovendien hieronder weergegeven. Daarnaast kun je natuurlijk ook gebruik maken van de plattegrond die op alle locaties ligt. Deze kun je gratis meenemen.

240428 Loopbrug 1

Parkeren

Kom je met de AUTO? 'Parkeerterrein Taxandriaweg' is een uitgebreide parkeerplaats. Via de nieuwe loopbrug kom je direct in het hart van het festivalterrein uit. Andere parkeerterreinen zijn het Unnaplein aan de Wilhelminastraat en De Els aan de Mr. van Coothstraat. Beide op loopafstand van het festivalterrein. Kom je op de FIETS dan kun je die op diverse plekken rond het centrum gemakkelijk kwijt.

240501 website-toegang

Toegang

Het festival is op zondag 30 juni geheel GRATIS toegankelijk. Je kunt geen kaarten kopen of plaatsen reserveren. Gebruik de plattegrond c.q. het tijdschema om op tijd bij bepaalde voorstellingen te kunnen zijn.

220626 KCW a

Tijden

De LANGSTRAATSE REVUE wordt op 29 april vanaf 20.00 uur opgevoerd in de Stadstuin achter het Huis van Waalwijk. Het HALVE ZOLEN FESTIVAL op 30 juni duurt van 11.00 uur tot 18.00 uur. Het precieze tijdschema staat onder het kopje ‘programma’. We sluiten het festival rond de klok van zes uur af met een gezamenlijke maaltijd en een ludiek optreden van Frits en Sofie.

Partners

Sluiten