De Burberries langs de CatWolk

zondag 16 juni 2024

Het moet raar lopen als je geen gezellig contact kunt krijgen met deze curieuze gastvrouwen.

Bur, Ber & Rie zijn ‘dames’ en van alle markten thuis. Zonder enige moeite begeleiden ze je langs de CatWolk in de richting van het Schoenenkwartier en wellicht helpen ze je wel met het aantrekken van de stoute schoenen.

Zij zijn vreselijk welbespraakt, dus trek ze de bek niet open. Over elk onderwerp kunnen ze met jou en met elkaar een boom opzetten. Laat je verrassen door deze onverwachte ontmoeting en ze zullen je helpen in het veroveren van een interessant en strategisch plekje op het Halve Zolen Festival.

Het pikante detail is, dat zij meestal een heel eind komen samen en het volledig eens zijn en elkaar aanvullen. Maar soms bereiken ze ook een punt dat ze het oneens worden en elkaar in de haren vliegen. Mogelijk een goed moment waarop de belaagde gast kan ontsnappen, of waarna ze een onverwacht compromis sluiten.

Ze zijn ook vreselijk nieuwsgierig, waarbij ze je impertinente vragen kunnen stellen. Graag voorzien ze je ook van een ongevraagd advies, variërend over opvoeding, etiquette, je vriend of vriendin, partner of echtgenoot, met een specialisatie voor alleengaanden.

Partners

Sluiten