Opbouw in volle gang

vrijdag 28 juni 2024

Het is hard werken om alles voor dit Halve Zolen weekend in gereedheid te brengen.

Zonder de mensen van Fabulous Rental komt er geen podium in Waalwijk. Ze zijn de hele dag al bezig om ervoor te zorgen dat er vijf podia opgebouwd worden. Daar komt dan zondag nog eens de techniek bij voor de tien podia die op zondagmiddag gevuld worden met allerlei groepen en solisten die allemaal zo hun eigen eisen stellen aan de faciliteiten. Bas Koppens van Fabulous coördineert dit allemaal.

240628 Cookaholics

Ook de mensen van Cookaholics hebben hun uitgiftepunt al opgebouwd, zodat bezoekers van het Halve Zolen Festival o.a. daar terecht kunnen voor een lekker drankje. Wel even eerst een recyclebare beker kopen bij de infobalie precies aan de overkant. Als je die terugbrengt, krijg je de kostprijs retour. Zondagavond verzorgt Cookaholics het afsluitend etentje waarvoor al meer dan 150 bezoekers en medewerkers een kaartje hebben gekocht via Winterdijk30b.

240628 Pagodetent

Inmiddels staat ook de pagodetent voor Langstraat Media al opgesteld in de Stadstuin. Van daaruit worden op de festivaldag live-programma’s en -optredens verzorgd.

Partners

Sluiten